Trim the meat from chaff, excess fat and veins. Wash it and dry it. Remove the packaging from the bacon. Prepare the rest of the ingredients by weight.
Мясо зачистите от плевы, лишнего жира и прожилок. Помойте его и обсушите. С бекона снимите упаковку. Остальные продукты приготовьте по весу.
Divide the chicken breast into two parts. Beat it lightly with a hammer on both sides. Salt, pepper and brush with sour cream mixed with garlic. Roll the meat into a roll.
Куриную грудинку разделите на две части. Отбейте его слегка молотком с двух сторон. Посолите, поперчите и смажьте сметаной, смешанной с чесноком. Сверните мясо в виде рулетика.
Wrap each piece of breast in bacon strips and seal the edges with toothpicks. Place in an oven preheated to 200 degrees for 25 minutes.
Каждый кусок грудки оберните полосками бекона и защипните их по краям зубочистками. Отправьте в разогретую до 200 градусов духовку на 25 минут.
Serve bacon-wrapped chicken breast on lettuce leaves. Arrange the olives, slices of chopped tomatoes, and cucumbers.
Куриную грудку в беконе подайте на листьях салата. Разложите маслины, дольки нарезанных томатов, огурцов.