Prepare the ingredients for the straws in a frying pan. Separate the white from the yolk. Sift the flour. Tip: For baking, it is better to use soft butter.
Подготовьте продукты для трубочек на сковороде. Отделите белок от желтка. Муку просейте. Совет: Для выпечки лучше взять мягкое сливочное масло.
Make the dough. Mix sugar, butter, vanilla sugar, protein until smooth. Add milk and flour. Mix thoroughly.
Сделайте тесто. Смешайте до однородной массы сахар, сливочное масло, ванильный сахар, белок. Добавьте молоко и муку. Тщательно перемешайте.
Prepare the straws. Place a tablespoon of dough in a thin layer in the middle of the pan, which should be cold. Fry over low heat until golden brown. Remove with a spatula and roll into a tube while hot. Do the same with the remaining dough.
Приготовьте трубочки. На середину сковороды, которая должна быть холодной, выложите тонким слоем столовую ложку теста. Жарьте на слабом огне до золотистого цвета. Снимите лопаткой и в горячем виде скрутите в трубочку. Проделайте то же самое с оставшимся тестом.
Fill the tubes in a frying pan with egg white or custard. Another option is to grease the edges of the tubes with cream and dip them in coconut flakes.
Трубочки на сковороде начините белковым или заварным кремом. Еще вариант — смажьте края трубочек кремом и обмакните их в кокосовую стружку.