Prepare ingredients for beef fajitas. Peel the garlic and chop finely. Remove the skins from the onion and cut into half rings. Remove seeds and membranes from the pepper and cut into strips.
Подготовьте продукты для фахитас с говядиной. Чеснок почистите, мелко порубите. С лука снимите шелуху, нарежьте полукольцами. У перца удалите семена и пленки, нарежьте полосками.
Marinate the steak. Combine garlic, lime juice, olive oil, cumin, jalapeno or chili pepper and cilantro. Pour this mixture over the meat. Leave at room temperature for 1 hour. Then remove the steak from the marinade, removing the remaining herbs, garlic and seasonings. Sprinkle with salt.
Замаринуйте стейк. Соедините чеснок, сок лайма, оливковое масло, тмин, перец халапеньо или чили и кинзу. Полейте этой смесью мясо. Оставьте при комнатной температуре на 1 час. Затем стейк извлеките из маринада, убрав остатки зелени, чеснока и приправ. Посыпьте солью.
Cook the meat. Heat a thick-walled frying pan over high heat for 1-2 minutes. Pour in vegetable oil. Wait 1 minute, then add the steak and fry it on both sides for 6 minutes. Remove the meat to a board, cover with foil and leave for 5 minutes.
Приготовьте мясо. Сковороду с толстыми стенками разогрейте на сильном огне 1-2 минуты. Влейте растительное масло. Подождите 1 минуту, затем выложите стейк, обжарьте его с двух сторон 6 минут. Уберите мясо на доску, прикройте фольгой и оставьте на 5 минут.
Prepare the vegetables. Fry the onion and pepper over high heat in oil. Cook, stirring constantly, 5-6 minutes.
Подготовьте овощи. Лук и перец обжарьте на сильном огне в масле. Готовьте, постоянно помешивая, 5-6 минут.
Prepare beef fajitas. Slice the steak across the grain into thin strips. Microwave the corn tortilla for 20 seconds. Place steak and vegetables on it.
Приготовьте фахитас с говядиной. Нарежьте стейк поперек волокон на тонкие полоски. Разогрейте в микроволновке кукурузную лепешку 20 секунд. Выложите на нее стейк и овощи.
Before serving, garnish the beef fajitas with lettuce and green onions. Serve with salsa or sour cream.
Перед подачей украсьте фахитас с говядиной листьями салата и зеленого лука. Подавайте с соусом сальса или сметаной.