Wash the chicken fillet, dry on paper towels, cut into thin slices. Peel the onions and garlic. Cut the onion into half rings, crush the garlic with the back of a knife. Prepare mashed potatoes to serve.
Куриное филе вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, нарежьте тонкими брусочками. Репчатый лук и чеснок очистите от шелухи. Лук нарежьте полукольцами, чеснок раздавите тыльной стороной ножа. Приготовьте картофельное пюре для подачи.
Prepare the onions. Place the onion half rings in a heated frying pan with oil, saute until soft over low heat for 4-5 minutes.
Приготовьте лук. Полукольца лука выложите на разогретую сковороду с маслом, пассеруйте до мягкости на медленном огне в течение 4-5 минут.
Start cooking the chicken. Add chicken slices to the onions. Cook, stirring, for 3-4 minutes until the meat turns white.
Начните готовить курицу. Ломтики курицы добавьте к луку. Готовьте, помешивая, 3-4 минуты, пока мясо не побелеет.
Add spices and cream. Add a crushed garlic clove to the pan, pour in the cream, cook for 5-7 minutes, stirring the contents occasionally. Then season with salt and pepper and turn off the heat. Let the dish sit for 1-2 minutes, remove the garlic.
Введите специи и сливки. Добавьте в сковороду раздавленный чесночный зубчик, влейте сливки, готовьте 5-7 минут, периодически перемешивая содержимое. Затем приправьте солью и перцем, выключите огонь. Дайте блюду постоять 1-2 минуты, извлеките чеснок.
Place mashed potatoes on serving plates, pour cream sauce over them, and place chicken pieces on top.
На порционные тарелки выложите картофельное пюре, полейте сливочным соусом, сверху разложите кусочки курицы.