Wash the tomatoes and cut into slices. Wash the onion and dill and chop finely. Cut the hunting sausages into slices.
Помидоры промойте и нарежьте дольками. Лук и укроп промойте и мелко нашинкуйте. Охотничьи колбаски нарежьте кружочками.
Pour sunflower oil into a preheated frying pan and fry the sausages for 2-3 minutes, add dill, onions, tomatoes and butter, fry for another 3 minutes.
В разогретую сковороду вылейте подсолнечное масло и обжарьте колбаски 2-3 минуты, добавьте укроп, лук, помидоры и сливочное масло, обжаривайте еще 3 минуты.
Beat the eggs into the tomato-sausage mixture, add salt and pepper and simmer under the lid over low heat for 1-2 minutes.
Вбейте к томатно-колбасной смеси яйца, посолите, поперчите и томите под крышкой на медленном огне 1-2 минуты.
Serve the fried eggs immediately after removing from the pan. Garnish with sprigs of parsley or dill. Complete the dish with sliced fresh vegetables, toast or sandwiches.
Подавайте яичницу-глазунью сразу, сняв со сковороды. Украсьте веточками петрушки или укропа. Дополните блюдо нарезкой из свежих овощей, тостами или бутербродами.