Measure out the required amount of food. Sift the flour through a sieve.
Отмерьте необходимое количество продуктов. Муку просейте через сито.
Prepare pancake dough. Add soda to flour, mix. In a separate bowl, beat eggs with sugar and salt. Then add milk to the egg mixture, gradually add flour and soda, stirring constantly. After this, pour in the oil portionwise and add vinegar. Knead the products thoroughly. The dough should be homogeneous.
Приготовьте блинное тесто. В муку добавьте соду, перемешайте. В отдельной миске взбейте яйца с сахаром и солью. Затем в яичную смесь добавьте молоко, постепенно подмешивайте муку с содой, постоянно перемешивая. После этого порционно влейте масло, добавьте уксус. Тщательно вымесите продукты. Тесто должно получиться однородным.
Bake pancakes. After kneading, let the dough rest for 5 minutes. Heat the pan well. Apply a thin layer of oil. Quickly pour in a portion of the batter. Fry on both sides for about 1 minute each. Place the baked pancakes on top of each other and cover with a lid.
Выпеките блинчики. После замеса дайте тесту постоять в течение 5 минут. Хорошо разогрейте сковороду. Нанесите тонкий слой масла. Быстро налейте порцию теста. Обжарьте с двух сторон примерно по 1 минуте с каждой. Испеченные блинчики складывайте друг на друга и накрывайте крышкой.
Serve milk pancakes with holes immediately after baking with strawberry jam.
Блинчики на молоке с дырочками подавайте сразу после выпечки с клубничным вареньем.