Peel the onion and rinse under cold running water. Sift the flour, it will become homogeneous and more airy, the dough from such flour will be soft and pliable, it can be easily kneaded.
Лук почистите, помойте под холодной проточной водой. Муку просейте, она станет однородной и более воздушной, тесто из такой муки получается нежное и пластичное, оно легко вымешивается.
Prepare the dough. Break the egg into a bowl, add sunflower oil and salt, then gradually add flour and mix thoroughly. Heat a glass of water to a boil. Pour into the prepared mixture, stirring quickly first with a spoon, then with your hands. Knead the dough, place it to rest under cling film for 30 minutes.
Приготовьте тесто. В миску разбейте яйцо, добавьте подсолнечное масло и соль, затем постепенно введите муку и тщательно перемешайте. Нагрейте стакан воды до кипения. Влейте в подготовленную смесь, быстро перемешивая сначала ложкой, затем руками. Вымесите тесто, поместите его отдохнуть под пищевую пленку на 30 минут.
Cut the onion very finely into cubes and mix with minced meat. Add salt and pepper and mix thoroughly. Divide the rested dough into 2 parts and roll them out one at a time on a floured work surface. The rolled out layer should be very thin, no more than 3 mm thick. Its size should match the size of your dumpling maker.
Лук порежьте очень мелко, кубиками, смешайте с мясным фаршем. Добавьте соль и перец и тщательно перемешайте. Отдохнувшее тесто разделите на 2 части, поочередно раскатайте их на рабочей поверхности, посыпанной мукой. Раскатанный пласт должен быть очень тонким, толщиной не более 3 мм. Его размер должен соответствовать размеру вашей пельменницы.
Place the first layer on a floured dumpling maker. Roll the minced meat into balls, place them in the recesses, and cover with the second rolled out layer on top. Roll the top with a rolling pin. Turn the dumpling maker over to remove the dumplings. Boil them in salted water. Cooking time - 7 minutes after the water boils and the dumplings float. Remove the dumplings from the pan with a slotted spoon, place in a serving plate and add butter.
Первый пласт уложите на посыпанную мукой пельменницу. Скатайте фарш в шарики, поместите их в углубления, сверху накройте вторым раскатанным пластом. Прокатайте сверху скалкой. Переверните пельменницу, чтобы отделить от нее пельмени. Сварите их в подсоленной воде. Время варки – 7 минут после того как вода закипит, и пельмени всплывут. Извлеките пельмени из кастрюли шумовкой, поместите в тарелку для подачи, добавьте сливочное масло.
Serve your dumplings hot. When serving portionwise, add a piece of butter to each plate, sprinkle finely chopped herbs on top, add a spoonful of sour cream, placing it in the center of the plate.
Подавайте свои пельмени горячими. При порционной подаче в каждую тарелку добавьте кусочек сливочного масла, посыпьте сверху мелко нарубленной зеленью, добавьте ложку сметаны, разместив ее в центре тарелки.