In order for the dumplings to cook faster, remove them from the freezer 20 minutes before starting the cooking process.
Для того, чтобы пельмени быстрее проварились, достаньте их из морозилки за 20 минут до начала процесса приготовления.
Pour 2 liters of water into the multicooker bowl, select the “Soup” mode and wait until the water boils, this will take about 5-7 minutes. Then add the dumplings, close the lid and cook for 10 minutes.
В чашу мультиварки влейте 2 л воды, выберите режим "Суп" и ждите пока вода закипит, на это уйдет примерно 5-7 минут. Затем всыпьте пельмени, закройте крышкой и варите 10 минут.
When the multicooker beeps, open it, stir the dumplings and test for readiness, if necessary, cook for a few more minutes. Transfer to a plate and brush with butter to prevent them from sticking together.
Когда мультиварка подаст звуковой сигнал, откройте ее, перемешайте пельмени и попробуйте на готовность, при необходимости доварите еще несколько минут. Переложите на тарелку и смажьте сливочным маслом, для того, чтобы они не склеились.
Serve the finished dumplings in portions, garnish with herbs for taste and aroma, and you can also add a few drops of your favorite sauce.
Подавайте готовые пельмени порционно, украсив зеленью для вкуса и аромата, а также можно добавить несколько капель любимого соуса.