Wash and dry the green onions, it is better to do this in advance so as not to be distracted by the cooking time.
Промойте и обсушите зеленый лук, лучше это сделать заранее, чтобы не отвлекаться время приготовления.
Break the eggs into a deep plate, add 30 ml of cold water and salt and beat with a whisk or fork. Finely chop the onion and add to the beaten eggs.
Разбейте яйца в глубокую тарелку, добавьте 30 мл холодной воды и соль и взбейте венчиком или вилкой. Нарежьте мелко лук и добавьте во взбитые яйца.
Heat a frying pan with vegetable oil over maximum heat. Pour in the egg and herb mixture, cover, reduce heat and cook until tender, about 10 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом на максимальном огне. Вылейте смесь из яиц и зелени, накройте крышкой, уменьшите огонь и жарьте до готовности, примерно 10 минут.
The finished dish will become even more attractive if you serve it on a plate decorated with fresh herbs. It doesn’t have to be the same onion; you can use parsley or dill.
Готовое блюдо станет еще привлекательнее, если подать его на тарелке, украшенной свежей зеленью. Совсем не обязательно тем же луком, можно использовать петрушку или укроп.