Wash the meat thoroughly with cold running water and dry with a paper towel. Peel the garlic, wash it, cut it into cubes half a centimeter thick.
Мясо тщательно помойте холодной проточной водой, обсушите бумажным полотенцем. Почистите чеснок, помойте его, порежьте брусочками толщиной полсантиметра.
Using a knife with a pointed end, make holes in the meat about two centimeters apart. The depth of these punctures is at least three centimeters. Place a pea of allspice and a slice of garlic into each hole. Leave for 10 minutes.
С помощью ножа с заостренным концом сделайте проколы в мясе на расстоянии около пяти сантиметров друг от друга. Глубина этих проколов – не меньше трех сантиметров. В каждое отверстие поместить горошину душистого перца и ломтик чеснока. Оставьте на 10 минут.
Sprinkle pork stuffed with garlic and pepper on all sides with pork seasoning mixed with salt. Rub in the spices well. Place the meat in a suitable container, add soy sauce and leave to marinate for 2 hours, turning the meat occasionally.
Нашпигованную чесноком и перцем свинину посыпьте со всех сторон приправой для свинины, смешанной с солью. Хорошо вотрите специи. Поместить мясо в подходящую емкость, добавьте соевый соус и оставьте мариноваться на 2 часа, периодически переворачивая мясо.
Prepare a baking sleeve. To do this, cut a strip from it of such a size that you can place the meat there, and leave 15-20 cm free on both sides. Place the marinated meat in the sleeve so that the seam is on top. Pour the remaining marinade into it and tie the sleeve on both sides. Transfer to a baking sheet and place in an oven preheated to 200°C for 1 hour.
Подготовьте рукав для запекания. Для этого отрежьте от него полосу такого размера, чтобы туда можно было поместить мясо, и оставались свободными по 15-20 см с обеих сторон. Поместите маринованное мясо в рукав так, чтобы его шов был сверху. Вылейте туда же остатки маринада и завяжите рукав с двух сторон. Переложите на противень и поместите в разогретую до 200°С духовку на 1 час.
Serve the pork as a meal on its own, hot or cold. When serving portioned, cut into slices 1-2 centimeters thick and place on a lettuce leaf.
Подавайте свинину в качестве самостоятельного блюда, в горячем или холодном виде. При порционной подаче порежьте ломтиками толщиной 1-2 сантиметра, выложите их на лист салата.