Peel the garlic, grate it on a fine grater and mix it with ketchup, put it in the refrigerator and let it brew for 10 minutes. This way the ketchup will absorb the taste of garlic and become more aromatic.
Почистите чеснок, натрите на мелкой терке и смешайте его с кетчупом, положите в холодильник и дайте настояться минут 10. Так кетчуп впитает в себя вкус чеснока и станет более ароматным.
Heat a frying pan and pour sunflower oil into it. Reduce heat to medium and pour dumplings into hot vegetable oil. Stirring constantly, fry them on all sides until golden brown and crispy.
Разогрейте сковороду и влейте в нее подсолнечное масло. Уменьшите огонь до среднего и высыпьте в раскаленное растительное масло пельмени. Постоянно помешивая обжарьте их со всех сторон до румяного цвета и образования хрустящей корочки.
Reduce heat to low and add garlic and ketchup sauce to the prepared dumplings, mix thoroughly. Each piece should be evenly covered with filling. Fry for a few more minutes.
Уменьшите огонь до минимального и добавьте к готовым пельменям соус из чеснока и кетчупа, тщательно перемешайте. Каждый кусочек должен равномерно покрыться заливкой. Обжаривайте еще несколько минут.
Ready-made dumplings can be served in portions in a deep small plate, garnished with ketchup and herbs for flavor.
Готовые пельмени можно подавать порционно в глубокой небольшой тарелке, украсив кетчупом и зеленью для аромата.