Prepare gelatin in advance by pouring it into a container and pouring 100 ml of water, stir and leave to swell. Peel the kiwis and bananas.
Приготовьте заранее желатин, для этого высыпьте его в емкость и залейте 100 мл воды, перемешайте и оставьте набухать. Почистите киви и бананы.
Heat the swollen gelatin in the microwave or over a fire in a water bath. Mix yogurt, powdered sugar, cream and gelatin until smooth.
Набухший желатин подогрейте в микроволновке или на огне на водяной бане. Смешайте йогурт, сахарную пудру, сливки и желатин до однородной консистенции.
Cut the kiwi into half rings, bananas into rings and peaches into small slices. Mix with the resulting cream and add chopped chocolate. Pour into the mold and refrigerate for several hours until completely set. To decorate, toast the cashews over low heat.
Нарежьте киви полукольцами, бананы кольцами и персики дольками небольшого размера. Смешайте с получившимся кремом и добавьте рубленый шоколад. Перелейте в форму и уберите в холодильник на несколько часов до полного застывания. Для украшения обжарьте орехи кешью на небольшом огне.
Serve this dessert in portions, cut into rectangular pieces and garnish with fried nuts and kiwi slices.
Подавайте этот десерт порционно, разрезав на прямоугольные кусочки и украсив жаренными орехами и дольками киви.