Wash the onions and tomatoes, peel the onions and finely chop. Cut the tomatoes into larger pieces so that a lot of juice does not leak out and they retain their properties when fried.
Помойте лук и помидоры, почистите лук от шелухи и мелко покрошите. Помидоры нарежьте на кусочки покрупнее для того, чтобы не вытекло много сока и они сохранили свои свойства при обжарке.
Pour just a little vegetable oil into a heated frying pan and fry the lard. You shouldn’t add a lot of oil, because the lard melts quickly, and there will be enough fat as it is.
Вылейте совсем немного растительного масла на разогретую сковороду, обжарьте сало. Много масла добавлять не стоит, потому что сало быстро тает, жира и так будет достаточно.
Add chopped onions, tomatoes and fry for a few minutes. You should not fry vegetables for a long time; tomatoes will quickly release juice and, with prolonged heat treatment, will lose their taste properties. Add salt and pepper, break the eggs into a frying pan and fry the scrambled eggs until cooked.
Добавьте нарезанный лук, помидоры и обжарьте несколько минут. Не стоит долго зажаривать овощи, томаты быстро пустят сок и при долгой тепловой обработке потеряют свои вкусовые свойства. Посолите, поперчите, разбейте яйца на сковороду и жарьте яичницу до готовности.
The finished dish looks bright and attractive due to tomatoes and chicken yolks; serve it in portions on a flat plate and garnish with herbs for aroma and taste.
Готовое блюдо выглядит ярко и привлекательно за счет томатов и куриных желтков, подавайте его порционно на плоской тарелке и украсьте зеленью для аромата и вкуса.