Prepare ingredients for cooking steak in a creamy marinade. Melt the butter and cool. Peel the garlic and ginger. Grate on a fine grater. Crush the green pepper in a mortar. Tip: Choose pieces of meat at least 2 cm thick.
Подготовьте продукты для приготовления стейка в сливочном маринаде. Сливочное масло растопите и остудите. Почистите чеснок и имбирь. Натрите на мелкой терке. Зеленый перец раздавите в ступке. Совет: Выбирайте куски мяса толщиной не меньше 2 см.
Prepare the meat. Sprinkle the pieces with salt and pepper on both sides. Mix ginger, garlic, butter, green and freshly ground pepper, and salt in a bowl. Marinate the meat in this mixture. Leave for 2 hours.
Подготовьте мясо. Куски посыпьте солью и перцем с обеих сторон. Смешайте в миске имбирь, чеснок, сливочное масло, зеленый и свежемолотый перец, соль. Замаринуйте мясо в этой смеси. Оставьте на 2 часа.
Grease a frying pan with oil and heat well. Place the meat, removing any excess marinade. Fry until done, 6-7 minutes, turning steaks every 1.5 minutes. Place the meat on a plate and cover with foil. Let cool for 7-10 minutes.
Смажьте маслом сковороду и хорошо разогрейте. Выложите мясо, убрав с него излишки маринада. Обжаривайте до готовности 6-7 минут, переворачивая стейки каждые 1,5 минуты. Выложите мясо на тарелку, прикройте фольгой. Дайте остыть 7-10 минут.
Serve the finished steaks in a creamy marinade with mushroom or wine sauce.
Подавайте готовые стейки в сливочном маринаде с грибным или винным соусом.