Prepare ingredients for a salad with mini potatoes, pomegranate and chickpeas. Chop the cashews with a knife. Peel the pomegranate to obtain the seeds. Tip: A ripe pomegranate's skin should be firm and pink in color, not thin and brownish.
Подготовьте продукты для приготовления салата с мини-картофелем, гранатом и нутом. Покрошите ножом кешью. Почистите гранат для получения семян. Совет: У спелого граната кожица должна быть плотной, розового цвета, а не тонкой и коричневатой.
Prepare the potatoes. Preheat the oven to 200 degrees. Salt the mini-potatoes, place on a baking sheet, bake for 40 minutes. Cut the finished vegetables into halves.
Подготовьте картофель. Нагрейте духовку до 200 градусов. Мини-картофель посолите, разложите на противне, запекайте 40 минут. Готовые овощи нарежьте половинками.
Prepare the chickpeas. Mix chickpeas with kimchi sauce. Bake the mixture in the oven at 180 degrees for 5 minutes until the mixture turns into glaze.
Подготовьте нут. Смешайте нут с соусом кимчи. Запеките смесь в духовке при 180 градусах 5 минут, чтобы масса превратилась в глазурь.
Make a salad with mini potatoes, pomegranate and chickpeas. In a salad bowl, combine chickpeas, spinach, baked potatoes, cashews, and pomegranate seeds. Season with narsharab sauce. Place cheese cut into large pieces.
Приготовьте салат с мини-картофелем, гранатом и нутом. В салатнике смешайте нут, шпинат, запеченный картофель, кешью, зерна граната. Заправьте соусом наршараб. Выложите брынзу, нарезанную крупными кусочками.
Serve salad with mini potatoes, pomegranate and chickpeas with meat and fish dishes.
Подавайте салат с мини-картофелем, гранатом и нутом к мясным и рыбным блюдам.