Peel the garlic and ginger. Wash the vegetables and dry them on paper towels. Separate the cauliflower into florets. Remove the pit from the avocado. Dry the sesame seeds in a dry frying pan. Peel the edamame beans. Cut the butternut into cubes 1.5-2 cm in size. Grate the cauliflower on a medium-mesh grater and squeeze a little. Chop the green onion, cut the radish and cucumber into rings, and cut the avocado into thin slices. Prepare a blender and baking tray. Turn on the oven to 190 degrees.
Чеснок и имбирь почистите. Овощи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Цветную капусту разберите на соцветия. У авокадо извлеките косточку. Кунжут подсушите на сухой сковороде. Бобы эдамаме очистите. Баттернат нарежьте кубиками размером 1,5-2 см. Цветную капусту натрите на терке со средними ячейками, немного отожмите. Зеленый лук нашинкуйте, редис и огурец нарежьте колечками, авокадо — тонкими слайсами. Приготовьте блендер и противень. Включите духовку на 190 градусов.
Make peanut sauce. Place peanut butter, garlic, ginger, adjika into a blender bowl, pour in rice vinegar, coconut milk, soy sauce and lime juice. Beat on high speed until smooth.
Займитесь арахисовым соусом. Загрузите в чашу блендера арахисовую пасту, чеснок, имбирь, аджику, влейте рисовый уксус, кокосовое молоко, соевый соус и сок лайма. Взбейте на высокой скорости до однородности.
Bake the pumpkin. Brush the butternut slices with coconut oil and sprinkle with curry, salt and pepper. Place on a baking sheet and place in the oven for 20 minutes.
Запеките тыкву. Кусочки баттерната смажьте кокосовым маслом, присыпьте карри, солью и перцем. Разложите на противне, поставьте в духовку на 20 минут.
Collect poke. Place grated cauliflower on the bottom of a deep plate, pour over a small amount of peanut sauce, and sprinkle with green onions. Then top with baked butternut squash, edamame, and avocado. Distribute radish and cucumber slices on top.
Соберите поке. На дно глубокой тарелки выложите тертую цветную капусту, полейте небольшим количеством арахисового соуса, присыпьте зеленым луком. Затем положите сверху запеченный баттернат, эдамаме, авокадо. Сверху распределите кружочки редиса и огурца.
Before serving, pour peanut sauce over the poke, sprinkle with green onions and sesame seeds.
Перед подачей полейте поке арахисовым соусом, посыпьте зеленым луком и кунжутом.