Rinse the undercuts and dry with paper towels. Wash the green onions and parsley and chop finely.
Подчеревок промойте и обсушите бумажными полотенцами. Перья зеленого лука и петрушку промойте и мелко нарежьте.
Cut the undercut into thin slices. Place the pasta in boiling water and cook in salted water until tender, according to the instructions on the package.
Подчеревок нарежьте тонкими ломтиками. Макароны опустите в кипящую воду и варите в подсоленной воде до готовности, согласно инструкции на упаковке.
Place lard slices on a preheated frying pan and fry for 4-5 minutes. Then add green onions and parsley and fry for another 2-3 minutes. Now combine the finished pasta with the undercut, pepper, salt and add spices. Mix well.
На разогретую сковороду выложите ломтики сала, жарьте 4-5 минут. Затем добавьте зеленый лук и петрушку, обжаривайте еще 2-3 минуты. Теперь соедините готовые макароны с подчеревом, поперчите, посолите и добавите специи. Хорошо перемешайте.
Serve the dish hot, garnished with sprigs of fresh dill or parsley. Complement the pasta with fried undercut with a salad of fresh vegetables.
Подавайте блюдо горячим, украсив веточками свежего укропа или петрушки. Дополните макароны с жареным подчеревком салатом из свежих овощей.