Sift the flour into a deep bowl, rinse and dry the meat, peel the onion and chop finely. Wash the cilantro and chop it finely.
Просейте муку в глубокую миску, промойте и просушите мясо, лук почистите и мелко порежьте. Помойте кинзу и так же мелко нашинкуйте.
Prepare the dough: Pour water into the flour, stirring constantly, add salt. Knead the dough for 10 minutes, it should be elastic. Place the dough on a floured surface and knead for another 5 minutes, cover with cling film and a towel, and leave the dough to rest. Prepare the filling: finely chop the meat, add salt, pepper, spices and cilantro. Pour in water for juiciness. Mix everything well.
Приготовьте тесто: Влейте воду в муку постоянно помешивая, добавьте соль. Вымешивайте тесто в течение 10 минут, оно должно получится эластичным. Выложите тесто на присыпанной мукой поверхность и вымешивайте еще 5 минут, накройте пищевой пленкой и полотенцем, оставьте тесто отдыхать. Приготовьте начинку: мелко нарежьте мясо, добавьте соль, перец, специи и кинзу. Влейте воду для сочности. Все хорошо перемешайте.
Divide the dough into pieces, roll out thinly and place the filling in the middle of the circle. Pinch the edges tightly, otherwise the manti will fall apart during cooking. Seal the edges so that you get a ponytail on top with 18 folds, no less. Boil the manti in salted water, after it floats to the surface, cook for another 5 minutes.
Разделите тесто на кусочки, тонко раскатайте и выложите в середину кружочка начинку. Плотно защипните края, иначе манты развалятся при варке. Залепите края так, чтоб сверху получился хвостик с 18 складочками, не меньше. Варите манты в подсоленной воде, после того как всплывут варите еще 5 минут.
Serve manti with sour cream, sprinkle with fresh herbs and delight your family with a delicious pork dinner.
Подавайте манты со сметаной, присыпьте свежей зеленью и радуйте своих родных вкусным и свиным обедом.