Peel the potatoes, onions and garlic. Rinse well with cold water. Grate the potatoes, add salt and set aside.
Очистите картофель, лук и чеснок. Хорошо промойте холодной водой. Натрите картофель на терку, посолите и отложите в сторону.
Chop the onion and squeeze out the garlic. When the potatoes release their juice, squeeze them out and add spices, eggs, onions and garlic. Mix thoroughly while gradually adding flour.
Нарежьте лук и выдавите чеснок. Когда картофель пустит сок, отожмите его и добавьте специи, яйца, лук и чеснок. Тщательно перемешайте постепенно добавляя муку.
Heat the oil well in a frying pan and spoon out the potato mixture in the form of pancakes. Fry on both sides until golden brown.
Хорошо разогрейте масло на сковороде и выложите ложкой картофельную массу в форме оладий. Обжаривайте с двух сторон до золотистой корочки.
Serve crispy potato pancakes with sour cream and sprinkled with fresh herbs. Potato pancakes are also perfect as a side dish for meat dishes.
Подавайте хрустящие драники со сметаной присыпав свежей зеленью. Так же драники прекрасно подойду в качестве гарнира к мясным блюдам.