Wash the mint sprigs well and chop. Measure out 150 grams of cream, heat it and pour the mint to infuse. Soak the gelatin sheets in cold water. Remove the butter from the refrigerator in advance so that it becomes soft. Grease a suitable souffle dish with butter and install the ring.
Промойте хорошо веточки мяты и измельчите. Отмерьте 150 грамм сливок, разогрейте и залейте мяту настаиваться. Замочите листовой желатин в холодной воде. Сливочное масло достаньте из холодильника заранее, чтоб оно стало мягким. Смажьте подходящее блюдо для суфле сливочным маслом и установите кольцо.
Prepare the base for the cake. To do this, crush the cookies with a rolling pin, add 100 grams of condensed milk, soft butter and mix well. Place the mixture inside the ring and spread it over the entire surface with a spatula, pressing down lightly. Put it in the refrigerator.
Приготовьте основу для торта. Для этого размельчите печенье с помощью скалки, добавьте 100 грамм сгущенного молока, мягкое сливочное масло и хорошо перемешайте. Вложите массу внутрь кольца и распределите лопаткой по всей поверхности, слегка придавите. Уберите в холодильник.
Prepare mint soufflé. Pass the cream with mint through a sieve, dissolve the gelatin in a water bath and add mint cream to it. Beat the remaining 350 grams of cream with a mixer until stiff peaks form. Mix the cream cheese with the remaining 300 grams of condensed milk, then add the mint cream, mix well, add whipped cream and bring the consistency until smooth. Pour the mint soufflé into a ring on top of the cookie base and place in the refrigerator to cool for 2 hours.
Приготовьте мятное суфле. Пропустите сливки с мятой через сито, желатин распустите на водяной бане и добавьте в него мятные сливки. Остальные 350 грамм сливок взбейте миксером до устойчивых пиков. Сливочный сыр перемешайте с оставшимися 300 грамм сгущенки, затем ведите мятные сливки, хорошо перемешайте, добавьте взбитые сливки и доведите консистенцию до однородности. Влейте мятное суфле в кольцо на основу из печенья, уберите в холодильник для остывания на 2 часа.
Remove the ring with a knife, garnish with mint leaves and serve with fresh lemonade.
Удалите кольцо с помощью ножа, украсьте листочками мяты и подавайте со свежим лимонадом.