Prepare all the necessary ingredients. Rinse the lard thoroughly. Peel the garlic.
Приготовьте все необходимые ингредиенты. Тщательно промойте сало. Очистите чеснок.
Cut the lard into pieces. Grind the garlic using a crusher or fine grater. Mix salt, pepper, paprika and ground coriander, combine the resulting mixture with chopped garlic. If you wish, you can grind the bay leaf in a coffee grinder. Add to pickling mixture.
Нарежьте сало на куски. Чеснок измельчите с помощью давилки или мелкой терки. Смешайте соль, перец, паприку и молотый кориандр, соедините полученную смесь с измельченным чесноком. По желанию можете измельчить в кофемолке лавровый лист. Добавьте в смесь для засола.
Rub the lard pieces well with a mixture of salt and spices, then wrap each piece with cling film. Leave at room temperature for a day, then put in the refrigerator to pickle for two days. Store the finished lard in the freezer.
Хорошо натрите куски сала смесью из соли и специй, затем оберните каждый кусок пищевой пленкой. Оставьте при комнатной температуре на сутки, затем положите в холодильник для засолки на двое суток. Готовое сало храните в морозилке.
Serve as sandwiches with black bread. Cut the onion into rings, place lard on top and garnish with parsley.
Подавайте в виде бутербродов с черным хлебом. Нарежьте лук кольцами, выложить сверху сала и украсьте петрушкой.