Rinse the pork under running water and cut into small cubes. Pour boiling water over the tomatoes for a few minutes, then transfer to cold water and peel. Peel and rinse the onions and carrots.
Промойте свинину под проточной водой и нарежьте на небольшие кубики. Помидоры залейте кипятком на несколько минут, затем переложите в холодную воду и очистите от кожицы. Лук и морковку очистите и промойте.
Heat vegetable oil in a cauldron and fry the meat for 15 minutes. Cut the onion into cubes, grate the carrots and add to the meat. Season with salt and pepper, add 70 ml of water and simmer for 7 minutes. Add bay leaf.
Подогрейте в казане растительное масло и обжарьте мясо 15 минут. Порежьте лук кубиками, морковь натрите на терку и добавьте к мясу. Посолите и поперчите, добавьте 70 мл воды и тушите 7 минут. Добавьте лавровый лист.
Chop the cabbage and add to the meat and vegetables, stir and simmer covered for 15 minutes. Cut the peeled tomatoes into cubes and add to the cauldron. Simmer covered until cooked for 15 minutes.
Нашинкуйте капусту и добавьте к мясу с овощами, перемешайте и тушите под крышкой 15 минут. Нарежьте очищенные помидоры кубиками и добавьте в казан. Протушите под крышкой до готовности 15 минут.
Serve pork and cabbage as a main dish with sour cream and garlic sauce, sprinkle with fresh chopped herbs.
Подавайте свинину с капустой в качестве главного блюда со сметано-чесночным соусом, присыпьте свежей нарубленной зеленью.