Wash and dry the mushrooms, peel the garlic. Cut the bacon with mushrooms into cubes. Grate the cheese.
Промойте и просушите грибы, почистите чеснок. Бекон с грибами нарежьте на брусочки. Сыр натрите на терке.
Fry the mushrooms without adding oil until golden brown, add. Add olive oil and fry the garlic for a few minutes, then discard the garlic.
Обжарьте грибы без добавления масла до золотистого цвета, выложите. Налейте оливковое масло и обжарьте чеснок несколько минут, потом выбросите чеснок.
Boil the pasta. Add the resulting sauce and cheese to the pan with the prepared pasta, stir
Отварите макароны. В кастрюлю с готовыми макаронами добавьте получившийся соус и сыр, перемешайте
Fry the bacon in the resulting oil, add mushrooms, cream, egg, mix well and simmer over low heat until the cream thickens.
В получившемся масле обжарьте бекон, добавьте грибы, сливки, яйцо, хорошо перемешайте и тушите на медленном огне пока сливки не загустеют.
Serve the pasta sprinkled with a little Parmesan and garnish with a sprig of parsley and chopped cherry tomatoes.
Подавайте пасту присыпав небольшим количеством пармезана, украсьте веточкой петрушки и нарезанными черри.