Add salt, water to the sifted flour and knead the dough. Let the dough rest for 30-50 minutes at room temperature.
В просеянную муку добавьте соль, воду и замешай-те тесто. Поставьте тесто отдохнуть 30-50 минут при комнатной температуре.
Peel the vegetables. Cut the onion, potatoes into cubes, finely chop the cabbage. Add vegetables to the minced meat, salt and pepper to taste.
Очистите овощи. Лук, картошку порежьте кубиками, капусту мелко нашинкуйте. Добавьте овощи к фаршу, посолите, поперчите по вкусу.
Take the rested dough and roll it into a rope, then divide it into equal parts. Roll each part into a thin cake. Place one tablespoon of filling in the middle of the cake and seal the edges well.
Возьмите отдохнувшее тесто и раскатайте его в жгут, затем разделите его на равные части. Каждую часть раскатайте в тонкую лепешку. Выложите в середину лепешки одну столовую ложку начинки и хорошо закройте края.
Heat the oil in a frying pan. Fry the manti a little and fill them with water to the top. Cook for 30-40 minutes.
Разогрейте масло на сковороде. Немного поджарьте манты и залейте их водой доверху. Варим 30-40 минут.
Serve the dish garnished with herbs in separate bowls. Use sour cream, ketchup and soy sauce as an addition to the dish.
Подавайте блюдо украсив зеленью в отдельных пиалах. В качестве добавки к блюду используйте сметану, кетчуп и соевый соус.