Thaw the puff pastry before cooking
Перед началом приготовления разморозьте слоеное тесто
Sprinkle your work surface with flour. Roll out the puff pastry on each side until larger in size.
Рабочую поверхность посыпьте мукой. Раскатайте слоеное тесто с каждой стороны до увеличения размера
Place the dough on a baking sheet and bake in the oven for 10–15 minutes
Тесто переложите на противень и запекайте в духовке 10–15 минут
Cut the fruit into slices
Фрукты нарежьте дольками
Mix ricotta, cream, syrup until smooth
Смешайте рикотту, сливки, сироп до однородного состояния
Divide the puff pastry into 4 pieces. For one serving you will need 2 parts
Разделите слоеное тесто на 4 части. На одну порцию потребуется 2 части
Each piece of puff pastry must be divided in half.
Каждую часть слоеного теста необходимо разделить пополам
Place the filling on one piece of dough and cover with the next one.
Выложите на один кусочек теста начинку и накройте следующим
Place the finished dish on a plate and sprinkle powdered sugar on top
Выложите готовое блюдо на тарелку и посыпьте сверху сахарной пудрой