Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Sift the flour, cut the butter into cubes. Add some ice water and knead the dough. Place in the freezer for half an hour.
Просейте муку, нарежьте кубиками сливочное масло. Добавьте немного ледяной воды и замесите тесто. Поставьте в морозилку на полчаса.
Roll out the chilled dough into a layer and place it in the mold so that the edges hang down by about 5 cm. Make several punctures in the dough with a fork and place the mold in the oven for 15 minutes. After baking, you can carefully trim the sides.
Раскатайте охлажденное тесто в пласт и уложите его в форму так, чтобы края свисали примерно на 5 см. Сделайте в тесте несколько проколов вилкой и поставьте форму в духовку на 15 минут. После запекания можно аккуратно подрезать бортики.
For the filling, cut the pumpkin into cubes and boil until soft, then puree in a blender with 100–150 ml of water.
Для начинки нарежьте тыкву кубиками и отварите до мягкости, а затем пюрируйте блендером со 100–150 мл воды.
Mix pumpkin puree, 4 eggs, 350 ml condensed milk and spices in a bowl.
Смешайте в миске тыквенное пюре, 4 яйца, 350 мл сгущенки и специи.
Pour the filling into the mold, bake the pie for another 1.5 hours at 180 degrees.
Вылейте начинку в форму, выпекайте пирог еще 1,5 часа при 180 градусах.
You can serve the pie with a scoop of vanilla ice cream and coffee.
Подавать пирог можно с шариком ванильного мороженого и кофе.