Rinse the meat and cut into portions approximately 10 by 5 cm and about 2 cm thick. Grate the cheese on a coarse grater. Peel the garlic and pass through a garlic press. Pour the flour into a convenient wide plate.
Мясо промойте и нарежьте порционными кусками примерно 10 на 5 см и толщиной около 2 см. Сыр натрите на крупной терке. Чеснок очистите и пропустите через чесночный пресс. Муку насыпьте в удобную широкую тарелку.
Lightly pound the pork slices, add a little salt and pepper. Combine grated cheese with eggs, chopped garlic and salt.
Ломтики свинины слегка отбейте, немного посолите, поперчите. Соедините натертый сыр с яйцами, измельченным чесноком и солью.
Dip the meat on both sides in flour, then in the cheese and eggs, then again in flour and fry for 1 minute on each side.
Обмакните мясо с двух сторон в муку, потом в сыр с яйцами, затем снова в муку и обжарьте по 1 минуте с каждой стороны.
Serve the schnitzels with cheese hot, garnished with sprigs of fresh parsley or dill. Prepare them with mashed potatoes, pasta or boiled rice as a side dish.
Подавайте шницели с сыром горячими, украсив веточками свежей петрушки или укропа. Приготовьте к ним на гарнир картофельное пюре, макароны или отварной рис.