Rinse the meat under running water. Peel the onions and carrots. Cut the onion into cubes, grate the carrots on a coarse grater. Rinse the rice several times with cold water.
Мясо промойте под проточной водой. Лук и морковь очистите. Лук нарежьте кубиками, морковь натрите на крупной терке. Рис промойте несколько раз холодной водой.
Cut the pork into pieces approximately 4 cm wide. Heat the oil in a cauldron over high heat. Add the pork pieces and cook until half cooked, stirring every 3 minutes.
Свинину нарежьте на кусочки шириной примерно 4 см. В казане на сильном огне разогрейте масло. Добавьте кусочки свинины и жарьте до полуготовности помешивая каждые 3 минуты.
Add onion to the meat, stir, fry for another 5-6 minutes.
Добавьте к мясу лук, перемешайте, жарьте еще 5-6 минут.
Add 1 glass of water, pilaf seasoning, salt. Simmer covered over medium heat for 15 minutes.
Добавьте 1 стакан воды, приправу для плова, соль. Томите под крышкой на среднем огне 15 минут.
Pour the rice into a cauldron, add hot water so that it covers the rice by 2 cm. Cover with a lid and cook over low heat for about 30 minutes.
Рис высыпьте в казан, добавьте горячую воду, так чтоб она покрывала рис на 2 см. Накройте крышкой и варите на маленьком огне около 30 минут.
Serve the pilaf hot, garnished with chopped herbs. You can also offer sour cream or adjika with pilaf.
Подавайте плов горячим, украсив рубленной зеленью. Также к плову можно предложить сметану или аджику.