Wash the breast and cut into small pieces. Peel the onion and cut into quarters of rings. Peel the garlic and pass through a press. Rinse the dill and chop finely.
Грудку промойте и нарежьте небольшими кусочками. Лук очистите, нарежьте четвертинками колец. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Укроп промойте и мелко нашинкуйте.
Place the frying pan over medium heat, add oil and fry the chopped onion for about 2 minutes, then add the chicken and fry for another 5-7 minutes.
Поставьте сковороду на средний огонь, налейте масло и обжарьте нарезанный лук около 2 минут, затем добавьте курицу и жарьте еще 5-7 минут.
To prepare the sauce, dilute sour cream with a small amount of water, add salt, pepper, spices, chopped garlic and mix well.
Для приготовления соуса сметану разведите небольшим количеством воды, добавите соль, перец, специи, измельченный чеснок и хорошо перемешайте.
Pour sour cream sauce over the breast and onions, simmer under a closed lid for 5 minutes, add dill and simmer for another 10-15 minutes. Turn it off and let it brew for a while.
Залейте грудку с луком сметанным соусом, протушите под закрытой крышкой 5 минут, добавьте укроп и тушите еще 10-15 минут. Выключите и дайте немного настояться.
Serve the tender chicken breast in sour cream and garlic sauce hot, complemented with stewed vegetables or any side dish of your choice.
Подавайте нежную куриную грудку в сметанно-чесночном соусе в горячем виде, дополнив тушеными овощами или любым гарниром на ваш вкус.