Rinse the lemon, dry it and squeeze out the juice so that about 5 tablespoons come out. Thaw fish fillets at room temperature. Separate the yolks from the whites. Grease a baking dish with olive oil.
Лимон промойте, обсушите и выдавите из него сок, чтоб вышло около 5 столовых ложек. Рыбное филе разморозьте при комнатной температуре. Отделите желтки от белков. Форму для запекания смажьте оливковым маслом.
Cut the fish fillet into small pieces. Mix lemon juice, salt and pepper and rub the flounder well with this marinade. Fry in olive oil until golden brown. Place the fillets in a baking dish.
Филе рыбы нарежьте небольшими кусочками. Смешайте сок лимона, соль и перец и хорошо натрите этим маринадом камбалу. Обжарьте на оливковом масле до золотистой корочки. Выложите филе в форму для запекания.
Grate the cheese on a fine grater and mix with egg yolks. Separately, beat the egg whites with a pinch of salt until stiff peaks form. Carefully combine them with the cheese mixture and place them in the mold on top of the flounder. Bake in a well-heated oven for 20 minutes.
Сыр натрите на мелкой терке и перемешайте с яичными желтками. Отдельно взбейте белки с щепоткой соли до устойчивых пиков. Аккуратно соедините их с сырной массой и выложите в форму поверх камбалы. Выпекайте в хорошо разогретой духовке 20 минут.
Serve the flounder in the cheese soufflé hot, garnished with sprigs of fresh parsley or dill. It can be served as a separate dish or complemented with sliced fresh vegetables and your favorite side dish.
Подавайте камбалу в сырном суфле горячим, украсив веточками свежей петрушки или укропа. Ее можно подавать как самостоятельное блюдо или дополнить нарезкой из свежих овощей и любимым гарниром.