Wash the lard and dry with paper towels. Measure out all the necessary spices according to the recipe. Prepare foil for marinating and baking lard.
Сало вымойте и обсушите бумажными полотенцами. Отмерьте все необходимые специи согласно рецепту. Приготовьте фольгу для мариновки и запекания сала.
Mix mustard with salt, pepper, dried garlic, paprika and coriander. Coat the lard well with this mixture. Wrap it in several layers of foil and marinate in the refrigerator for 25-40 minutes.
Смешайте горчицу с солью, перцем, сушеным чесноком, паприкой и кориандром. Хорошо промажьте этой смесью сало. Заверните его в несколько слоев фольги и отправьте мариноваться в холодильник на 25-40 минут.
Then place the lard, without unfolding the foil, in an oven preheated to 200 °C for 40 minutes.
Затем поставьте сало, не разворачивая фольгу, в разогретую до 200 °C градусов духовку на 40 минут.
Serve the lard with a layer of meat, baked in the oven, cool slightly and cut into thin slices. It will still be delicious a few days later if you store it in the refrigerator.
Подавайте сало с мясной прослойкой, запеченное в духовке, немного остудив и нарезав тонкими ломтиками. Оно будет вкусным и спустя несколько дней, если хранить его в холодильнике.