Open the sprat using a can opener. Peel the onions and cut into very small cubes. Rinse the green onions and finely chop them.
Кильку откройте с помощью консервного ножа. Репчатый лук очистите и нарежьте очень мелкими кубиками. Зеленый лук ополосните и мелко нашинкуйте.
Place the sprat in a bowl and mash with a fork until smooth, add salt and pepper to taste, stir. Fry the bread in a dry frying pan until golden brown.
Выложите в миску кильку и разомните вилкой до однородности, добавьте соль и перец по вкусу, перемешайте. Хлеб поджарьте на сухой сковороде до появления золотистой корочки.
Cut the pickles into small cubes. After the bread has browned, remove it from the pan and place the sprat on it, then the chopped pickles. Sprinkle onions and green onions on top.
Нарежьте соленые огурцы мелкими кубиками. После того как хлеб подрумянился, снимите его со сковороды и выложите на него кильку, затем нарезанные соленые огурцы. Сверху посыпьте репчатым и зеленым луком.
Before serving, sandwiches with sprat in tomato sauce and pickles can be garnished with chopped parsley or dill. These sandwiches are a great quick snack to go with strong drinks.
Перед подачей бутерброды с килькой в томатном соусе и солеными огурчиками можно украсить рубленой петрушкой или укропом. Такие бутерброды – отличная быстрая закуска под крепкие напитки.