Wash the chicken fillet and cut into medium pieces. Separate the yolks from the whites. Grease baking pans with vegetable oil.
Куриное филе промойте и нарежьте средними кусками. Отделите желтки от белков. Формочки для выпекания смажьте растительным маслом.
Place chopped chicken fillet, cream, spices and yolks into a blender bowl. Beat until the mixture becomes homogeneous.
В чашу блендера поместите нарезанное куриное филе, сливки, специи и желтки. Взбивайте пока масса не станет однородной.
In a separate mixer, beat the whites with a pinch of salt until stiff peaks form. Add them to the minced meat and mix gently. Pour the mixture into greased molds and bake in an oven preheated to 200°C for 30 minutes.
Отдельно миксером взбейте белки с щепоткой соли до твердых пиков. Добавьте их к фаршу и аккуратно перемешайте. Выложите массу в смазанные маслом формочки и выпекайте в разогретой до 200 °C духовке 30 минут.
Serve the soufflé hot, sprinkled with grated cheese or chopped herbs. Along with the soufflé, you can prepare mashed potatoes, rice, stewed cauliflower or vegetable salad.
Подавайте суфле горячим, присыпав тертым сыром или рубленой зеленью. Вместе с суфле можно приготовить картофельное пюре, рис, тушеную цветную капусту или овощной салат.