Peel the onions, carrots and garlic, rinse and cut into medium pieces. If the liver is frozen, thaw it at room temperature. Then rinse thoroughly. Grease a baking pan with butter or line it with parchment.
Лук, морковь и чеснок очистите, промойте и нарежьте средними кусочками. Если печень замороженная, разморозьте ее при комнатной температуре. Затем тщательно промойте. Форму для выпекания смажьте маслом или застелите пергаментом.
Mince chicken liver, onions, carrots and garlic or chop using a blender. In a separate container, combine milk, eggs, salt, pepper, stir until smooth.
Куриную печень, лук, морковь и чеснок пропустите через мясорубку или измельчите с помощью блендера. В отдельной емкости соедините молоко, яйца, соль, перец, перемешайте до однородности.
Mix liver and milk mixtures. Add flour, mix well so that there are no lumps. Pour into the pan and bake at 180°C for about 50 minutes. Cut the finished soufflé and decorate with herbs.
Смешайте печеночную и молочную смеси. Добавьте муку, хорошенько перемешайте, чтобы не было комочков. Вылейте в форму и запекайте при 180°C около 50 минут. Готовое суфле нарежьте и украсьте зеленью.
Chicken liver soufflé is universal for serving. It can be served either warm or cooled. You can place pieces of soufflé on a plate with a side dish and salad, or you can make sandwiches with it.
Суфле из куриной печени универсально для подачи. Его можно подавать как теплым, так и остывшим. Можно выложить кусочки суфле на тарелку с гарниром и салатом, а можно сделать с ним бутерброды.