Peel the garlic and pass through a garlic press. Many people recommend not washing the lard before salting, but simply scraping it on all sides with a knife to remove the contaminated layer.
Чеснок очистите и пропустите через чесночный пресс. Многие рекомендуют не мыть салом перед засолкой, а просто поскрести его со всех сторон ножом, чтоб снять загрязнившийся слой.
Cut the piece of lard into smaller pieces; the thicker each piece is, the more time it takes to salt. Rub the pieces with chopped garlic and roll in a mixture of salt, paprika and hot red pepper.
Разрежьте кусок сала на куски поменьше, чем толще будет каждый кусочек, тем больше времени требуется на засолку. Натрите кусочки измельченным чесноком и обваляйте в смеси из соли, паприки и острого красного перца.
Wrap the pieces of lard in cling film and press down firmly so that the salt and spice crystals are pressed well into the lard. Leave at room temperature for 1 day, then put in the refrigerator for another 2-3 days.
Оберните кусочки сала пищевой пленкой и как следует придавите, чтоб кристаллы соли и специи хорошо вдавились в сало. Оставьте при комнатной температуре на 1 сутки, затем уберите в холодильник еще на 2-3 суток.
Serve aromatic lard salted with garlic and paprika with slices of black bread, green onions, fresh tomatoes and cucumbers. This lard will serve as an ideal snack for strong drinks.
Подавайте ароматное засоленное с чесноком и паприкой сало с ломтиками черного хлеба, перьями зеленого лука, свежими помидорами и огурцами. Такое сало послужит идеальной закуской для крепких напитков.