Peel the onion and rinse. Rinse and dry the undercuts. Pour spices, pepper and salt into suitable containers so that it is convenient to rub the undercuts with them.
Лук очистите, промойте. Подчеревок промойте и обсушите. Специи, перец и соль насыпьте в подходящие емкости, чтоб удобно было натирать ими подчеревок.
Cut the onion into quarters of rings. Cut the undercut into thin slices and rub with salt, pepper and meat seasoning. Try not to add too much salt, because... When frying, the greasy undercut will lose its volume and may become too salty.
Лук нарежьте четвертинками колец. Подчеревок нарежьте тонкими ломтиками натрите солью, перцем и приправой для мяса. Солить старайтесь не избыточно, т.к. сальный подчеревок при жарке потеряет свой объем и может стать чересчур соленым.
Place the pan on high heat. You can add a little vegetable oil, but the undercuts are already quite fatty. Place the slices in a well-heated frying pan. Fry over high heat for 4-5 minutes until golden brown. Then add chopped onion, stir and reduce heat. Fry for another 5-7 minutes until the onion is lightly golden. If the meat is still a little tough, cover it with a lid and simmer over low heat for another 10 minutes.
Сковороду поставьте на сильный огонь. Можете добавить немного растительного масла, но подчеревок и так достаточно жирный. Выложите ломтики на хорошо разогретую сковороду. Жарьте на сильном огне 4-5 минут до золотистой корочки. Затем добавьте нарезанный лук, перемешайте и убавьте огонь. Обжаривайте еще 5-7 минут, пока лук не станет слегка золотистым. Если мясо еще жестковато, накройте его крышкой и протушите на небольшом огне еще 10 минут.
Serve hot fried chicken with onions, complemented with any side dish, such as boiled potatoes, porridge or rice. Garnish with fresh herbs, ketchup or adjika.
Подавайте жареный с луком подчеревок в горячем виде, дополнив любым гарниром, например, отварным картофелем, кашей или рисом. Украсьте свежей зеленью, кетчупом или аджикой.