Grate the cheese on a fine grater. Cut the bacon into small strips. Peel the garlic, press it with the side surface of the knife, crushing it a little.
Сыр натрите на мелкой терке. Бекон нарежьте некрупной соломкой. Чеснок очистите, придавите его боковой поверхностью ножа, немного раздавив.
Fry the bacon in olive oil for 5 minutes, add the crushed clove of garlic. Mix grated cheese, eggs and cream in a separate bowl.
Бекон обжарьте на оливковом масле в течение 5 минут, добавьте раздавленный зубчик чеснока. Смешайте в отдельной посуде натертый сыр, яйца и сливки.
Place a pan of water on the fire, after boiling, add salt, add 1-2 tablespoons of vegetable oil so that the paste does not stick together. Cook for about 5-7 minutes until done. Drain the water and pour the pasta into the pan with the bacon, pour in the sauce and simmer, stirring, for 2 minutes over low heat.
Поставьте кастрюлю с водой на огонь, после закипания посолите, добавьте 1-2 столовых ложки растительного масла, чтобы паста не слипалась. Варите примерно 5-7 минут, до готовности. Слейте воду и высыпьте пасту на сковороду к бекону, залейте соусом и томите, помешивая, в течение 2 минут на небольшом огне.
Serve the dish hot, garnished with fresh herbs, grated cheese and slices of tomatoes and cucumbers. You can also complement your dinner of fettuccine pasta with bacon with a salad of stewed or fresh vegetables.
Подавайте блюдо горячим, украсив свежей зеленью, тертым сыром и ломтиками помидоров и огурцов. Также можно дополнить ужин из пасты фетучини с беконом салатом из тушеных или свежих овощей.