Wash the meat with cold water, dry with a paper towel or napkin. Peel the onions, sort out the green beans, and wash them under cold running water.
Мясо помойте холодной водой, обсушите бумажным полотенцем или салфеткой. Лук почистите, стручковую фасоль переберите, помойте их под холодной проточной водой.
In a small saucepan, bring 1 liter of water to a boil and place the green beans in the boiling water. If the pods are short, they can be boiled whole; long pods must be cut into two or three parts. After the water boils again, cook it for 8 minutes, then drain in a colander, rinse with cold water and leave to drain completely.
В небольшой кастрюле доведите до кипения 1 литр воды, в кипящую воду поместите стручковую фасоль. Если стручки короткие, их можно варить целиком; длинные стручки необходимо разрезать на две или три части. После того как вода вторично закипит, варите ее в течение 8 минут, затем откиньте на дуршлаг, промойте холодной водой и оставьте, чтобы вода полностью стекла.
Cut the onion into half rings half a centimeter thick. Place the frying pan on the fire and heat it well. Pour sunflower oil into a heated frying pan. Place the chopped onion and fry over low heat until golden brown, stirring occasionally.
Лук порежьте полукольцами толщиной полсантиметра. Поставьте сковороду на огонь и хорошо разогрейте. В разогретую сковороду налейте подсолнечное масло. Поместите нарезанный лук, на небольшом огне обжарьте до золотистого цвета, периодически помешивая.
Cut pork into medium-sized cubes; make sure that they are the same, about 5 cm. Add the prepared meat to the frying pan with the onions. When the meat is hot, fry over medium heat for 15-20 minutes. Stir occasionally. When the meat is ready, add spices and soy sauce and simmer for 5 minutes. Then add the beans, mix thoroughly and simmer everything together for another 5 minutes.
Порежьте свинину кубиками среднего размера; следите, чтобы они были одинаковыми, около 5 см. Добавьте подготовленное мясо в сковороду к луку. Когда мясо прогреется, обжаривайте на среднем огне 15-20 минут. Периодически помешивайте. Когда мясо будет готово, добавьте специи и соевый соус, потушите 5 минут. Затем добавьте фасоль, тщательно перемешайте и протушите все вместе еще в течение 5 минут.
Serve the pork with green beans hot as a separate dish. Place it on a common plate, garnish with chopped herbs, basil, and cherry tomatoes around the edges of the plate. You can serve in portions, decorating each plate separately.
Свинину со стручковой фасолью подавайте в горячем виде, как самостоятельное блюдо. Выложите ее на общую тарелку, украсив свержу рубленой зеленью, базиликом, по краям тарелки - помидорами черри. Можете подать порционно, украсив каждую тарелку отдельно.