Rinse the meat thoroughly with cold water and dry with a paper towel. Peel the carrots and garlic and wash them well.
Мясо тщательно помойте холодной водой, обсушите бумажным полотенцем. Почистите морковь, чеснок, хорошо помойте их.
Cut the prepared pork as follows: with a sharp knife, make cuts every 2 centimeters, without cutting all the way through. The meat should look like an open book. Cut the chicken fillet into 2 cm thick slices.
Подготовленную свинину порежьте следующим образом: острым ножом сделайте надрезы через каждые 2 сантиметра, не дорезая до конца. Мясо должно получиться похожим на раскрытую книгу. Куриное филе нарежьте пластинами толщиной 2 см.
Squeeze the garlic through a press, cut the carrots into long sticks about a centimeter thick. Chop the cranberries and rub through a sieve. Add soy sauce, salt and paprika to the cranberry puree. Cut some of the garlic into slices. Place garlic, a stick of carrot and a piece of chicken fillet into the pork cuts. Cover the stuffed pork with a marinade of soy sauce and paprika; you can do this with a pastry brush. Leave the meat to marinate for 30 minutes.
Чеснок выдавите через пресс, морковь порежьте длинными брусочками толщиной около сантиметра. Клюкву измельчите и протрите через сито. В пюре из клюквы добавьте соевый соус, соль и паприку. Часть чеснока порежьте пластинами. В разрезы свинины поместите чеснок, брусочек моркови и кусочек куриного филе. Нашпигованную свинину покройте маринадом из соевого соуса и паприки, можно это сделать с помощью кондитерской кисти. Оставьте мясо на 30 минут мариноваться.
Tie the stuffed meat tightly with thread and wrap it in foil. Place on a baking sheet and place in an oven preheated to 180°C for an hour and a half. First, make a small cut in the upper part to allow steam to escape. At the end of baking, remove the foil and place in the oven for another 10 minutes until the meat browns on top. Cool a little, remove the threads.
Плотно обвяжите нашпигованное мясо нитками, заверните в фольгу. Поместите на противень и отправьте в разогретую до 180°С духовку на полтора часа. Предварительно в верхней части сделайте небольшой разрез для выхода пара. В конце запекания снимите фольгу и поместите в духовку еще минут на 10, чтобы мясо зарумянилось сверху. Остудите немного, удалите нитки.
Serve the pork as an independent dish on a shared plate. You can serve it with your favorite side dishes: rice, buckwheat, potatoes. You can place it on a lettuce leaf and decorate the dish with fresh herbs, cherry tomatoes, and a sprig of basil.
Подавайте свинину в качестве самостоятельного блюда, выложив на общую тарелку. Можете подать ее с любимыми гарнирами: рисом, гречкой, картофелем. Можно выложить на лист салата, украсить блюдо свежей зеленью, помидорами черри, веточкой базилика.