Sort the mushrooms, wash with cold running water, place on a paper napkin and dry. Peel the onions, wash the onions and herbs. Cut the onion into cubes and the champignons into medium-thick slices.
Грибы переберите, помойте холодной проточной водой, выложите на бумажную салфетку и просушите. Почистите лук, помойте лук и зелень. Порежьте лук кубиками, шампиньоны - ломтиками средней толщины.
Heat a frying pan over a fire, pour in vegetable oil, and add dumplings. Please note that they do not need to be defrosted. Fry the dumplings over moderate heat until heated through. At the end of frying, they should be covered with a golden brown crust. Gently stir occasionally with a wooden spatula to ensure they cook evenly.
Разогрейте на огне сковороду, налейте растительное масло, выложите пельмени. Обратите внимание, их не нужно размораживать. Жарьте пельмени на умеренном огне до полного прогревания. В конце жарки они должны покрыться румяной корочкой. Периодически осторожно перемешивайте деревянной лопаткой, чтобы они обжарились равномерно.
Add a glass of hot water, add salt, quickly cover the pan with a lid, and simmer the dumplings in the liquid for 2 minutes. Separately, place the prepared mushrooms in a dry, heated frying pan and simmer them over medium heat until all the mushroom juice has evaporated. Add some sunflower oil and onion. Fry the champignons together with the onion for 3 minutes, stirring occasionally.
Добавьте стакан горячей воды, посолите, сковороду быстро накройте крышкой, тушите пельмени в жидкости 2 минуты. Отдельно на сухую разогретую сковороду выложите подготовленные грибы, томите их на среднем огне до тех пор, пока не выпарится весь грибной сок. Добавьте немного подсолнечного масла и лук. Шампиньоны жарьте вместе с луком в течение 3 минут, периодически перемешивая.
Combine mushrooms with onions and dumplings in one of the pans. Fry them together for a minute, then add sour cream, stir and bring to a boil. Taste and add salt and pepper if necessary. Simmer under the lid for several minutes. Remove from heat and let sit for ten minutes. Sprinkle chopped herbs on top.
Соедините грибы с луком и пельмени в одной из сковород. Пожарьте их вместе в течение минуты, затем добавьте сметану, перемешайте и доведите до кипения. Попробуйте и при необходимости добавьте соль и перец. Томите под крышкой несколько минут. Снимите с огня и дайте настояться десять минут. Посыпьте сверху порубленной зеленью.
Serve the mushroom dumplings hot. You can put them in a common dish or serve them in portions. Garnish the dish with fresh dill, parsley, and cherry tomatoes. You can serve them with fresh vegetables: cucumbers, tomatoes.
Подавайте пельмени с грибами в горячем виде. Можно выложить их в общее блюдо или подать порционно. Украсьте блюдо свежим укропом, петрушкой, помидорами черри. Можете подать к ним свежие овощи: огурцы, помидоры.