Wash the chicken fillet thoroughly with cold water and place on a paper towel. Peel the onions, wash the onions and mushrooms. Grate the cheese on a coarse grater.
Куриное филе тщательно помойте холодной водой, поместите на бумажное полотенце. Почистите лук, помойте лук и шампиньоны. Потрите сыр на крупной терке.
Cut the chicken fillet into small pieces about 4 cm. Heat a frying pan over heat, pour in sunflower oil. When the oil is hot, place the prepared chicken in the pan. Stirring constantly with a wooden spoon, bring the contents to a boil. Turn down the heat. Fry, uncovered, for two minutes.
Куриное филе порежьте небольшими кусочками около 4 см. Разогрейте сковороду на огне, налейте подсолнечное масло. Когда масло прогреется, поместите в сковороду подготовленное куриное филе. Постоянно помешивая деревянной ложкой, доведите содержимое до кипения. Убавьте огонь. Жарьте, не накрывая крышкой, в течение двух минут.
Add onion cut into half rings and sliced champignons. Increase the heat and cook until the liquid has evaporated. Add salt, pepper, pour cream, boil for a minute. Sprinkle cheese on top. When the cheese is completely melted, the dish is ready.
Добавьте нарезанный полукольцами лук, нарезанные ломтиками шампиньоны. Увеличьте огонь и жарьте до тех пор, пока не испарится жидкость. Добавьте соль, перец, залейте сливками, прокипятите в течение минуты. Посыпьте сверху сыром. Когда сыр полностью расплавится, блюдо готово.
Serve the chicken as an independent hot dish, placing it on a common plate. Garnish the dish to your liking: fresh dill, a sprig of basil. You can serve in portions with your favorite side dish and decorate each serving separately.
Подавайте курицу в качестве самостоятельного горячего блюда, выложив на общую тарелку. Украсьте блюдо по своему вкусу: свежим укропом, веточкой базилика. Можно подать порционно с любимым гарниром и украсить каждую порцию отдельно.