Wash the chicken fillet thoroughly with cold water and dry with a paper towel. Cut the eggplants into cubes, add salt, cover with cold water and leave for about twenty minutes to remove the bitterness from them.
Куриное филе тщательно помойте холодной водой, обсушите бумажным полотенцем. Порежьте баклажаны брусочками, посолите, залейте холодной водой и оставьте минут на двадцать, чтобы удалить из них горечь.
Cut the chicken fillet into 3-4 cm pieces. Heat a frying pan, pour in sunflower oil. Place the prepared chicken fillet in it. Stirring constantly, bring the contents to a boil. Reduce heat and fry, uncovered, until half cooked.
Куриное филе порежьте кусочками 3-4 см. Разогрейте сковороду, налейте подсолнечное масло. Поместите в нее подготовленное куриное филе. Постоянно помешивая, доведите содержимое до кипения. Убавьте огонь и жарьте, не накрывая крышкой, до полуготовности.
Peel the bell pepper and onion, cut the pepper into strips and the onion into half rings, add to the chicken and fry until the vegetables are soft. Squeeze the prepared eggplants and add them to the pan. Pour in 100 ml of boiled water, cover with a lid and simmer over low heat until the eggplant is cooked. Cut the tomatoes into half rings, place in the frying pan, continue to simmer for 2 minutes under the lid. Turn off the stove, add chopped garlic, salt, pepper, stir, let it brew for 20 minutes, sprinkle with herbs.
Болгарский перец и луковицу почистите, порежьте перец полосками, а лук - полукольцами, добавьте к курице и обжарьте до мягкости овощей. Отожмите подготовленные баклажаны, добавьте их в сковороду. Залейте 100 мл кипяченой воды, накройте крышкой и тушите на небольшом огне до готовности баклажана. Помидоры нарежьте полукольцами, отправьте в сковороду, продолжайте тушить 2 минуты под крышкой. Выключить плиту, добавьте измельченный чеснок, соль, перец, перемешайте, дайте настояться минут 20, посыпьте зеленью.
Serve the chicken as an independent dish on a shared plate. Garnish the dish to your liking: fresh dill, cherry tomatoes, a sprig of basil, and whole baked champignons.
Подавайте курицу в качестве самостоятельного блюда, выложив на общую тарелку. Украсьте блюдо по вашему вкусу: свежим укропом, помидорами черри, веточкой базилика, запеченными целиком шампиньонами.