Rinse the meat thoroughly with cold running water and dry on a paper towel. Peel and rinse the onions under running water. Separate the yolks from the whites. Place the egg whites in the refrigerator to help them whip better. Preheat the oven to 180°C.
Мясо тщательно промойте холодной проточной водой, подсушите на бумажном полотенце. Почистите и помойте проточной водой лук. Отделите желтки от белков. Белки поместите в холодильник, чтобы они лучше взбивались. Поставьте духовку на разогрев до 180°С.
Cut the prepared meat into medium-sized pieces. Pass the beef and onions through a meat grinder. Add egg yolks and salt to the resulting minced meat. To make the beef soufflé fluffy and airy, beat the mixture well with a blender. Separately, beat the whites with a small amount of salt until elastic foam. For perfect results, use pre-chilled egg whites.
Подготовленное мясо порежьте на кусочки среднего размера. Пропустите говядину с луком через мясорубку. В полученный фарш добавьте яичные желтки и соль. Чтобы суфле из говядины получилось пышным и воздушным, массу хорошо взбейте блендером. Отдельно взбейте белки с небольшим количеством соли, до упругой пены. Чтобы результат был идеальным, используйте предварительно охлажденные белки.
Add the whipped whites to the minced meat. Do this in small portions, gently stirring the mixture with a spatula after each portion. Grease a baking dish with vegetable oil and place the minced meat in it. Place in a preheated oven and bake for an hour at 180°C. Remove from the oven and immediately transfer to a plate, since it is when the soufflé is hot that it is easier to remove from the mold.
Взбитые в пену белки добавьте в фарш. Делайте это небольшими порциями, аккуратно перемешивая массу лопаткой после каждой порции. Форму для выпекания смажьте растительным маслом, выложите в нее фарш. Поместите в предварительно разогретую духовку и выпекайте в течение часа при температуре 180°С. Извлеките из духовки и сразу переложите на блюдо, так как именно в горячем виде суфле легче извлекается из формы.
Serve your souffle to the table by cutting it into 3 cm slices and placing it in portions on plates. Garnish with herbs, cherry tomatoes, and lettuce on top. You can serve on a bed of your favorite side dishes and decorate similarly.
Подавайте ваше суфле к столу, нарезав его ломтиками 3 см и выложив порционно на тарелки. Украсьте сверху зеленью, помидорами черри, листьями салата. Можете подать на подушке из любимых гарниров и украсить аналогично.