Wash the liver well with cold running water, place in a colander to drain. Wash and peel the onions. Soak the loaf slices in milk.
Печень хорошо помойте холодной проточной водой, выложите в дуршлаг, чтобы стекла вода. Помойте и почистите лук. Замочите ломтики батона в молоке.
Place the prepared liver in a saucepan, cover with water, and put on fire. Bring to a boil, remove noise from the surface, reduce gas and boil until tender. Depending on the size of the liver, this will take 15-20 minutes. Remove the finished liver from the water and let cool.
Подготовленную печень поместите в кастрюлю, залейте водой, поставьте на огонь. Доведите до кипения, снимите шум с поверхности, убавьте газ и отварите до готовности. В зависимости от размера печени это займет 15-20 минут. Готовую печень извлеките из воды и дайте остыть.
Cut the cooled liver in half and pass through a meat grinder. Then do this operation with onions and bread soaked in milk. Add salt and mix everything thoroughly. If you think the minced meat is dry, you can add a spoonful of milk or butter.
Остывшую печень порежьте пополам, пропустите через мясорубку. Затем проделайте эту операцию с луком и замоченным в молоке хлебом. Посолите и все тщательно вымешайте. Если вам кажется, что фарш суховат, можно добавить ложку молока или сливочного масла.
Grease the prepared dry pan with butter and place the prepared minced meat in it. Place in an oven preheated to 180°C and bake until golden brown on the surface. Depending on the size of the mold and the thickness of the minced meat layer, this takes 15-20 minutes. Grease the finished soufflé with butter. Remove from the oven and transfer from the pan to a plate; it’s easier to do this when it’s hot.
Подготовленную сухую форму смажьте сливочным маслом, выложите в нее подготовленный фарш. Поместите в разогретую до 180°С духовку и запекайте до румяной корочки на поверхности. В зависимости от размера формы и толщины слоя фарша это занимает 15-20 минут. Готовое суфле смажьте сливочным маслом. Извлеките из духовки и переложите из формы на блюдо, в горячем виде это сделать легче.
Serve your souffle to the table by cutting it into slices on a common plate or placing it in portions on plates. You can place it on lettuce leaves and garnish with herbs and cherry tomatoes on top. You can serve with any side dish and decorate in the same way.
Подавайте ваше суфле к столу, нарезав его ломтиками на общей тарелке или выложив порционно на тарелки. Можете выложить на листья салата, украсить сверху зеленью, помидорами черри. Можете подать с любым гарниром и украсить аналогично.