Wash the liver well with cold running water, place in a colander, and let the water drain. Wash and peel the onions and garlic. Separate the yolks from the whites.
Печень хорошо помойте холодной проточной водой, выложите в дуршлаг, дайте стечь воде. Помойте и почистите лук и чеснок. Отделите желтки от белков.
Cut the onion finely into cubes. Chop the garlic with a sharp knife. Heat the frying pan well, pour in sunflower oil. Place the prepared onion in the pan and fry until golden brown. At the end of frying, add chopped garlic. Cut the liver into medium-sized cubes, up to 5 cm, add it to the fried onions and garlic. Add spices and salt.
Порежьте луковицу мелко, кубиками. Чеснок измельчите острым ножом. Хорошо разогрейте сковороду, налейте подсолнечное масло. Поместите в сковороду подготовленный лук и обжарьте до золотистого цвета. В конце жарки добавьте измельченный чеснок. Нарежьте печень кубиками среднего размера, до 5 см, добавьте ее к пожаренному луку с чесноком. Добавьте специи и соль.
Grind the prepared mass using a blender. Add prepared yolks, milk and flour. Beat again with a blender. Grease the dry pan with butter. Pour the prepared mixture into the mold. Place it in an oven preheated to 170°C, set the baking mode to “top and bottom”. Cooking time in the oven is one hour.
Измельчите подготовленную массу с помощью блендера. Добавьте подготовленные желтки, молоко и муку. Снова взбейте блендером. Сухую форму смажьте сливочным маслом. Вылейте подготовленную массу в форму. Поместите ее в разогретую до 170°С духовку, установите режим выпекания «верх и низ». Время приготовления в духовке - один час.
Serve the finished soufflé by cutting it into 8 slices. You can serve on a common plate, garnished with chopped herbs, arugula leaves or a sprig of basil, and slices of fresh vegetables. You can serve in portions, decorating each plate separately.
Подавайте готовое суфле к столу, порезав его на 8 ломтиков. Можете подать на общей тарелке, украсив рубленой зеленью, листьями рукколы или веточкой базилика, ломтиками свежих овощей. Можете подать порционно, украсив каждую тарелку отдельно.