Wash the tomatoes thoroughly, remove the stem, and dry on a paper towel. Heat a dry frying pan over heat.
Помидоры тщательно помойте, удалите плодоножку, подсушите на бумажном полотенце. Разогрейте на огне сухую сковороду.
Cut white bread into slices. Keep in mind that the cutting should be as even as possible, then the slices will dry evenly. Place the slices in a preheated dry frying pan and dry for one minute.
Нарежьте белый хлеб ломтиками. Имейте ввиду, что нарезка должна быть максимально ровной, тогда ломтики равномерно подсушатся. Выложите ломтики на разогретую сухую сковороду и подсушите в течение одной минуты.
Cut the lard into thin slices, half a centimeter thick. To ensure that the slices are neat and of equal thickness, you can first place the lard in the freezer for 5 minutes. Its surface will harden and the cutting will be perfect. Cut the tomatoes into slices, divide the onion into feathers or finely chop. Place lard, tomatoes and onions on bread.
Нарежьте сало тонкими ломтиками, толщиной полсантиметра. Для того чтобы ломтики получились аккуратными и одинаковой толщины, можете предварительно поместить сало в морозилку на 5 минут. Его поверхность затвердеет, и нарезка получится идеальной. Нарежьте помидоры дольками, лук разделите на перья или мелко порежьте. Выложите сало, помидоры и лук на хлеб.
Serve lard sandwiches on a shared plate or decorative cutting board. Garnish with any greens, you can place the sandwiches on lettuce leaves.
Подавайте бутерброды с салом на общей тарелке или на декоративной разделочной доске. Украсьте любой зеленью, можете выложить бутерброды на листья салата.