Wash the tomatoes and onions and place them on a paper towel. Wash the eggs thoroughly under running water and place them on a separate plate.
Помойте помидоры и лук, выложите их на бумажное полотенце. Тщательно помойте яйца под проточной водой, поместите их на отдельную тарелку.
Cut the tomatoes into half-centimeter thick slices. Season lightly. Cut the onion into half rings of the same thickness. Pour oil into the multicooker bowl. Place prepared onions and tomatoes in one layer. The bottom layer is onion, above it is a layer of tomatoes.
Порежьте помидоры кружочками толщиной полсантиметра. Слегка присолите. Лук порежьте полукольцами такой же толщины. Налейте масло в чашу мультиварки. Выложите в один слой подготовленные лук и помидоры. Нижний слой – луковый, над ним – слой помидоров.
Cook vegetables in the “Frying” mode. The time depends on the juiciness of the vegetables, on average it is about 10 minutes. Do not close the lid, otherwise the vegetables will be stewed rather than fried. When the vegetables are ready, pour the pre-broken eggs over them. Salt and pepper to taste. Continue to cook for another 3 minutes until the whites are curdled and the yolk is firm. A minute before the end of cooking, sprinkle the fried egg with prepared parsley.
Овощи готовьте в режиме «Жарка». Время зависит от сочности овощей, в среднем это около 10 минут. Крышку при этом не закрывайте, иначе овощи будут тушиться, а не жариться. Когда овощи будут готовы, вылейте поверх них предварительно разбитые яйца. Посолите и поперчите по вкусу. Продолжайте жарить еще 3 минуты, пока белок не свернется, а желток не станет твердым. За минуту до конца готовки посыпьте глазунью подготовленной зеленью петрушки.
Serve scrambled eggs in portions, garnished with a sprig of basil or fennel, and fresh toast. You can serve fried eggs on a bed of side dishes: buckwheat, rice, vegetable puree.
Подавайте яичницу порционно, украсив веточкой базилика или фенхеля, свежими тостами. Можно подать глазунью на подушке из гарнира: гречки, риса, овощного пюре.