Wash the tomatoes and green onions and dry them on a paper towel. Wash the eggs thoroughly under warm running water and place them on a separate plate.
Помойте помидоры и зеленый лук, обсушите их на бумажном полотенце. Тщательно помойте яйца под теплой проточной водой, поместите их на отдельную тарелку.
Place the frying pan over high heat and heat thoroughly. Pour in sunflower oil and wait until it warms up, then reduce the heat. Cut the tomatoes into slices and place in a frying pan. Depending on size and ripeness, fry on both sides for 5-7 minutes over medium heat until the skin comes off. You can remove it or leave it, it's a matter of taste.
Поставьте сковороду на сильный огонь и хорошо разогрейте. Налейте подсолнечное масло и дождитесь его нагревания, после чего убавьте огонь. Помидоры порежьте ломтиками и уложите в сковороду. В зависимости от размера и спелости обжарьте с двух сторон в течение 5-7 минут на среднем огне, пока не будет отделяться кожица. Ее можно убрать или оставить, это дело вкуса.
Break the prepared eggs into a bowl. Add salt and pepper and carefully pour into the pan. Cover and cook for three minutes over medium heat. This time is enough for the white and yolk to acquire the ideal consistency. Sprinkle finely chopped onion on top.
Разбейте в миску подготовленные яйца. Добавьте соль и перец, аккуратно вылейте их в сковороду. Накройте крышкой и жарьте в течение трех минут на среднем огне. Этого времени достаточно, чтобы белок и желток приобрели идеальную консистенцию. Посыпьте сверху мелко нарезанным луком.
Serve scrambled eggs in portions, garnish with dill or parsley, cherry tomatoes, a sprig of basil or fennel, and you can add fresh toast in portions.
Подавайте яичницу порционно, украсив зеленью укропа или петрушки, помидорами черри, веточкой базилика или фенхеля, можете порционно выложить свежие тосты.