Wash the chicken breast and dry it on a paper towel. Grate the cheese on a coarse grater. Finely chop the garlic. Beat the eggs. Cut the bacon into thin long slices.
Куриную грудку помойте, просушите на бумажном полотенце. Натрите сыр на крупной терке. Чеснок мелко порубите. Яйца взбейте. Бекон порежьте тонкими длинными ломтиками.
Cut the prepared chicken breast into slices 3 cm thick. Cut along the grain, so the breast will be more juicy. Beat each slice and add salt, sprinkle with seasoning and finely chopped garlic. Then dip in beaten egg and sprinkle with grated cheese on top. Roll up like a roll.
Подготовленную куриную грудку нарежьте ломтиками толщиной 3 см. Нарезку делайте вдоль волокон, так грудка будет более сочной. Каждый ломтик отбейте и посолите, посыпьте приправой и мелко рубленым чесноком. Затем обмакните во взбитом яйце, сверху посыпьте натертым сыром. Сверните в виде рулетика.
Wrap the chicken rolls in bacon slices. If the size of the bacon does not allow you to wrap them twice, secure the rolls by piercing them all the way through with a toothpick. When they are ready, remove the toothpicks. Place the finished rolls in a foil-lined pan, greased with vegetable oil. Place in an oven preheated to 200°C for 20 minutes.
Заверните куриные рулетики в ломтики бекона. Если размер бекона не позволяет обернуть их дважды, зафиксируйте рулетики, проткнув их насквозь зубочисткой. Когда они будут готовы, зубочистки удалите. Готовые рулетики уложить в застеленную фольгой форму, смазанную растительным маслом. Поместите в разогретую до 200°С духовку на 20 минут.
Serve chicken rolls with bacon with your favorite side dish (potatoes, rice, buckwheat or pasta), or seasonal vegetable salad. Garnish with lettuce leaves, cherry tomatoes, herbs, and a sprig of basil.
Подавайте куриные рулетики с беконом с любимым гарниром (картофелем, рисом, гречкой или макаронами), салатом из сезонных овощей. Украсьте листьями салата, помидорами черри, зеленью, веточкой базилика.