Wash, peel and fry the mushrooms. Cut the cheese into cubes. Wash and drain the greens.
Промойте, очистите и обжарьте грибы. Сыр порежьте кубиками. Зелень промойте и осушите.
Add salt and pepper to the minced meat to taste and mix well. Make balls the size of an egg, then make a flat cake from the ball, place a piece of butter, cheese and mushrooms in the center, close it back into the ball.
В фарш добавьте соль, перец по вкусу и хорошо перемешайте. Сделайте шарики с размером в яйцо, затем из шарика сделайте лепешку в центр выложите кусочек сливочного масла, сыр и грибы, закройте назад в шарик.
Then take the foil, place the meat balls in the center and wrap. Bake in an oven preheated to 190C for 35 minutes.
Затем возьмите фольгу, выложите мясные шарики в центр и заверните. Запекайте в разогретой до 190С духовке 35 минут.
Serve each on a separate platter. The meat balls are perfect as a side dish: country-style potatoes, mashed potatoes, rice or vegetable salad.
Подавайте каждому на отдельном блюде. К мясным шарикам отлично подойдет в качестве гарнира: картофель по-деревенски, пюре, рис или овощной салат.